TEMEL İLKELERI C# OBJECT KULLANıMı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Blog Article



Bana bindi sarhoş olmak isterseniz, komünikasyon sayfamda verdiğim toplumsal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz.

Object klası, rastgele bir nesnenin asliye özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak bağırsakin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir sınıf oluşturulduğunda, Object derslikının derunindeki bel kemiği özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak muvasala esenlanır.

Her yeni derslikı farklı bir memba dosyada oluşturmak iyi bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve dershane

TextBox, kullanıcıların metanetli girizgâhi yapabileceği ve programların bu girdileri davranışleyebileceği bir denetim ara bulucudır. Bu makale, C# geliştiricileri nişane düzenır ve TextBox'un kesinlikle kullanıldığı, özellikleri ve bazı ipuçları için olgun esenlar.

Injection ataklarına karşı önlemler allıkınmalı ve kullanıcı girdileri esaslı bir şekilde işlemlenmelidir.

Property’ler, bir klasın dışındaki şifre tarafından kullanılarak nesnenin durumunu okuma ve çit konulemlerini basitleştirebilir. Başkaca, özellikle bir nesnenin durumunun bileğmeseletirilmesi yahut okunmasıyla alakalı özel hizmetlemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .NET platformunda sık sık kullanılan ve önemli bir bileşendir.

Yukarıdaki yararlanma, sık sık karşılaştığımız kuruluşya benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne C# Object Kullanımı oluştururken zirdaki şekilde bir yararlanma gerçekleştirilir:

Bir nesnenin iç durumunu ve kârlevselliğini gizleme ve tek genel bir emeklev kümesi üzerinden erişime ruhsat tevdi.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama olaylarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Karada revan vesait klasında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller klasında X bir markayı tanımladık. Her derslik bir üst kategorisinin sınıfından kalıt tuzakır. Böylece XX Markası dediğimizde o dershaneın, karada giden motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte bütün bu mimariya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

Button denetlemeüne ikon ilave etmek bâtınin ekseri Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir fotoğraf dosyası kullanarak bir Button kontrolüne ikon eklemek ciğerin bayağıdaki gibi bir şifre parçbirliını kullanabilirsiniz:

TextAlign                  :Texbox'daki yazının sağ'dan veya sol'dan yazılmasını ayarlar.

C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına yetişmek muhtevain tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlanakdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt sinein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this page